МЕНЮ
Количка

Протектор

Протектор

Капитониран протектор за матрак  с борд Отваряне на колета при доставка. Бърза доставка. Пристига след 1-3 дни.  Безплатна доставка до офис на Еконт в цялата страна за поръчкинад 99 лв..Той се грижи освен за отличния външен вид на матрака ви, и ..
57.00 лв. 60.00 лв.
Капитониран Протектор за Матрак без Борд
В наличност
·         Капитониран протектор за матрак               Отваряне на колета при доставка.  Бърза доставка.  Пристига след 1-3 дни.   Безплатна доставка до офис на Еконт в цял..
28.50 лв.
Непромокаем Капитониран протектор за матрак  с борд 160/200 см Непромокаем Капитониран протектор за матрак  с борд 160/200 см
В наличност
Непромокаем Капитониран протектор за матрак  с борд Отваряне на колета при доставка. Бърза доставка. Пристига след 1-3 дни.  Безплатна доставка до офис на Еконт в цялата страна за поръчкинад 99 лв..Той се грижи освен за отличния външен вид на ма..
65.00 лв.
Предимствата на непромокаемият протектор за матрак са: - осигурява максимална хигиена;- предпазва матрака от течности и замърсявания;- обшит е с еластични ленти в четирите края, обхващащи цялата повърхност на матрака;- пере се в пералня до 40 Co;Състав:Mикрофибър Лицев плат:Гръб:Специален ..
19.00 лв.
Протекторите за възглавница увеличават живота на Вашата възглавница , пречат и да се замърсява с акари и други микроби, които вредят на вашето здраве. Протекторите за възглавница абсорбират влагата и я отделят в атмосферата. Протекторът е капитониран и се затваря със цип.Покритие: 100% ПамукСъстав: ..
13.50 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)