МЕНЮ
Количка

Чаршаф с ластик

Чаршаф с ластик аква ще върне летните спомени за морския бриз и ще придаде изтънченост на спалнята Ви. Ако обичате синьото и морето, то Вашият цвят е аква. Осигурете си комфорт и спокоен сън !Състав: памучен сатен, 100 % памукОтклонение в размерите в см: +/- 3% по БДССвиваемост до 10% при пране..
28.00 лв.
Чаршаф с ластик Бежаво Състав: памучен сатен, 100 % памукОтклонение в размерите в см: +/- 3% по БДССвиваемост до 10% при пране на 30ºБежовият цвят носи спокойствие и въздейства точно по този начин. Би направил всяка една стая много свежа и в същото време би внесъл усещане за рекалсиране и пълно..
41.00 лв.
Чаршаф с латик Бял  Отваряне на колета при доставка. Бърза доставка. Пристига след 1-3 дни.  Безплатна доставка до офис на Еконт в цялата страна за поръчкинад 99 лв.Състав: Памучен Сатен, 100 % памукБелият цвят е универсален и е винаги на мода. ..
28.00 лв.
Чаршаф с ластик екрю е много нежен цвят, съчетава се в всичко и винаги освежава. Осигурете си комфорт и спокоен сън!Състав: памучен сатен, 100 % памукОтклонение в размерите в см: +/- 3% по БДССвиваемост до 10% при пране на 30º  Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики ..
33.00 лв.
Чаршаф с ластик Капучино Състав: памучен сатен, 100 % памукОтклонение в размерите в см: +/- 3% по БДССвиваемост до 10% при пране на 30ºЦвят Капучино носи спокойствие и въздейства точно по този начин. Би направил всяка една стая много свежа и в същото време би внесъл усещане за рекалсиране и пъл..
28.00 лв.
Чаршаф с ластик Състав: Памучен Сатен, 100 % памукОтклонение в размерите в см: +/- 3% по БДССвиваемост до 10% при пране на 30ºЦвят пепел от рози, както белият цвят е винаги на мода. Той придава стил, изисканост и внася допълнителен лукс.  Забележка: Изображенията са илюстративни, опис..
28.00 лв.
Чаршаф с ластик светло сиво ще внесе допълнително стил в интериора на всеки дом. Осигурете си комфорт и спокоен сън !Състав: Памучен Сатен, 100 % памукОтклонение в размерите в см: +/- 3% по БДССвиваемост до 10% при пране на 30º  Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики..
39.00 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)