МЕНЮ
Количка

Матрак Бахама Мемори Duo Lux 27 см

 Матрак Бахама Мемори Duo Lux 27 см
 Матрак Бахама Мемори Duo Lux 27 см
 Матрак Бахама Мемори Duo Lux 27 см
 Матрак Бахама Мемори Duo Lux 27 см
 Матрак Бахама Мемори Duo Lux 27 см
 Матрак Бахама Мемори Duo Lux 27 см
 Матрак Бахама Мемори Duo Lux 27 см
 Матрак Бахама Мемори Duo Lux 27 см
Матрак Бахама Мемори Duo Lux 27 см

Описание

Бахама Мемори е двулицев матрак с височина от 28 см, произведен в България . Модел с аристократична визия, стил и комфорт. Луксозен матрак с вграден топ матрак от мемори пяна, създаващ неповторим комфорт. Мемори пянара спомага за правилното кръвообръщение и циркулацията на кръвта в организма. Гаранция - 20 години

Еднолицевата сърцевина е комбинация между термоактивна пяна (MEMORY FOAM) и профилирана ULTRAFLEX HR пяна с висока плътност. 
Системата от канали и множеството отворени клетки във вътрешността гарантират добър вентилационен ефект. 
Високата плътност и еластичност на материалите са определящи за правилното положение на гръбначния стълб по време на сън. 
Термоактивната пяна, влияеща се от температурата на тялото, осигурява равномерна опора независимо от височината и теглото. Тя поглъща и разпределя равномерно тежестта по цялата площ на матрака, като елиминира зоните с прекомерно напрежение и намалява натрупаната физическа умора. 

Поради мултизоналността си БАХАМА МЕМОРИ гарантира спокойния сън и на партньора Ви, независимо от вашите движения. Мекотата в контактната с тялото зона подпомага правилното кръвообращение и като резултат намалява до минимум смущенията по време на сън.
Със своите втъкани сребърни нишки и контролирано отделяне на сребърни йони висококачественият текстил LUREX предпазва матрака от вредни бактерии и микроорганизми и същевременно придава чувство за топлина през зимата и хлад през лятото.
На „Бахама Мемори“гарантирано могат да разчитат всички ценящи своята качествена почивка и релакс.

ДОСТАВКА

При поръчка на матрак, куриерската услуга е за сметка на клиента.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Плащане с кредитна или дебитна карта чрез нашия виртуален ПОС терминал

Предимства / Ключови характеристики

 Mултизоново ядро от редуваща се Ultraflex HR пяна с висока плътност и различна твърдост.

Добавеният слой Polyflex с повишена твърдост допълнително оптимизира ортопедичните показатели.

 Слой от 6 см термоактивна мемори пяна реагира на топлина и осигурява равномерна опора за тялото, елиминирайки натрупаната физическа умора и напрежение.

 Отличително за продукта е белгийската дамаска LUREX с втъкани в нея сребърни нишки, които излъчват сребърни йони, неутрализиращи вредните микроорганизми и повишаващи човешкия имунитет.

 Новост при двулицевия матрак Бахама Мемори New е, че сребърният калъф е капитониран с омекотен пенополиуретан, допълващ приятното усещане за комфорт и мекота.

 Добавената иновативна 3D „дишаща” лента доставя постоянно въздух към ядрото и е гаранция за липсата на среда за развитие на микроорганизми както в контактната с тялото зона, така и във вътрешността.

 Бахама Мемори е луксозен двулицев матрак, предназначен за изпозлване с подматрачна рамка.

 Височина - 28 см.

Гаранция - 20 години.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
880.00 лв.
  • Модел: Матраци
  • Weight: 17.00kg

Опции